Aspivenin

Aspivenin är en praktiskt och effektivt lösning för att direkt slippa och bli av med klåda och obehagliga reaktioner efter insektsbett eller stick.


Denna patenterade medicinska produkt (klass 1) är tillverkad och utvecklad i Frankrike. 


Det är en mini sug pump som smärtfritt tar bort (suger ut) det injekterade giftet från insekter som getingar, hästflugor, mygg med flera.


Aspivenin har ett dubbel - kammar system som utvecklar ett konstant vacum tryck på ca 800 millibar.

SÅ här använder man Aspivenin

ASPIVENIN® pump i 4 steg:

Placera försiktigt munstycket som är bäst anpassat till typ och plats för sticket eller bettet, och aktivera sedan pumpen genom att dra ut kolven hela vägen (hälften för barn)

Placera ASPIVENIN®-pumpen med en hand med munstycket på såret.

Tryck ner kolven helt och du känner ett kraftfullt sug. Låt ASPIVENIN®-pumpen verka 20 sekunder till 3 minuter (Justera sugtiden enligt stickarna eller bitarna: se bruksanvisningen.). Denna längd kan lätt förlängas eller förnyas, särskilt i allvarliga fall.

Lyft sedan kolvknappen med tummen och ta bort ASPIVENIN®-pumpen. Vi föreslår att du hanterar Aspivenin® flera gånger med rekommenderade instruktioner före användning. Vi rekommenderar dig också att hålla din Aspivenin® inom räckhåll om du befinner dig i en riskfylld miljö.

Hur lång tid behövs för att få verkan: beroende på vad man är biten av behöva olika tid. För myggbett kan 20 till 30 sekunder vara tillräckligt.. För bi, geting eller hästflyg rekommenderas att applicera ASPIVENIN®-pump i 1 till 3 minuter innan såret rengörs antiseptiskt. Var försiktig: för bi-sticks, ta inte bort stickan innan du suger, eftersom dess närvaro underlättar extraktionen av gift. Ta bort den senare. För bitar av en spindel eller en skorpion, för att undvika den oundvikliga koaguleringen av såret, applicera ASPIVENIN®-pump i 1 till 2 minuter innan du rengör såret med ett antiseptiskt. För mer allvarliga stickningar, som en stenfisk, är det nödvändigt att applicera ASPIVENIN® under 2 till 3 minuter. Glöm inte att regelbundet rengöra såret med ett desinfektionsmedel och vänta på snabb och oumbärlig medicinsk vård.

ASPIVENIN®-pumpen är en medicinsk utrustning för första hjälpen. Dess applicering snabbt lindrar smärta och klåda och begränsar svullnad. Läs instruktionerna noggrant. I allvarligt fall, kontakta en läkare. Denna medicinska anordning är en reglerad hälsoprodukt som har CE-överensstämmelsemärket.